marți, 18 decembrie 2012

PRAJITURA LA METRU RAPIDA


INGREDIENTE :
un pachet dublu de biscuiti petit beurre,
1 plic de budinca capsuni,
1 plic de budinca cocos (sau vanilie),
(putem folosi si alte combinatii de budinca ),
600 ml lapte,
10 linguri zahar,
250 gr Rama (la cub,sau unt),
ciocolata menaj pentru glazura,

PREPARARE :
Fierbem fiecare budinca in 300 ml lapte cu cate 5 linguri zahar pana se ingroase , apoi se lasa la racit .Adaugam la fiecare cate 125 gr margarina Rama (sau unt) si mixam bine cu mixerul . Luam un biscuite ,il ungem cu crema de capsuni , lipim un alt biscuite , apoi ungem un alt biscuite cu crema de cocos si tot asa alternam crema pe biscuiti si le lipim pana se formeze o rulada mai lunga .


Preparam glazura de ciocolata cu care vom glasa rulada si lasam la rece pana se intareste. Taiem rulada pe diagonala , astfel vom obtine o felie in care vor aparea ambele creme.


Pofta Buna !!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu