joi, 26 decembrie 2013

Tort Valentine’s Day


Tort Valentine's DayTORT VALENTINE’S DAY
INGREDIENTE BLAT:
- 2 oua
- 2 linguri faina
- 4 linguri zahar
- 1 sticluta colorant alimentar rosu

INGREDIENTE CREMA:
-300 ml frisca
- 5 linguri zahar
- 1 gelatina pentru frisca
- 200 g fructe de padure
- 1 tort-gele rosu

Se bat cele doua albuse pana se fac spuma,se adauga zaharul,cele 2 galbenuse si se mai bate putin,pe urma se adaugafaina si colorantul alimentar.Se pune intr-o tava in forma de inima si se baga la cuptor 15-20 min.
Se bate frisca,se adauga zaharul,gelatina(facuta dupa intructiunile de pe spatele plicului)si fructele.
Blatul se taie in doua.Partea de jos a blatului ramane in tava,se pune frisca si cealalta jumatate de blat deasupra.Se face gelatina rosie si se pune deasupra tortului.
tortul se orneaza dupa preferinta.

Pofta buna !
Tort Valentine's Day20130131_161513

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu