Ingrediente:
- 500 ml frisca lichida;
- 1 ceasca smantana;
- 1 pachet budinca de vanilie instant;
- 1 conserva ananas;
- 24 biscuiti graham;
- 3 banane medii;
- cateva capsuni;
- 100 gr ciocolata neagra.
Se amesteca frisca, smantana si budinca pana la omogenizare. Ananasul se scoate din conserva si se pune la zvantat pe hartie de bucatarie, bananele si capsunile se taie felii, iar ciocolata se pune la topit la bain marie. Intr-o tava se aseaza 8 biscuiti, peste care se adauga o ceasca din amestecul de vanilie, cateva felii de banane, si se repeta procesul pana ramanem fara biscuiti. Pe ultimul strat de vanilie se orneaza frumos si capsunile, dupa care se stropeste cu ciocolata topita. Se da la rece cel putin 2 ore inainte de servire.
Pofta buna!
- 500 ml frisca lichida;
- 1 ceasca smantana;
- 1 pachet budinca de vanilie instant;
- 1 conserva ananas;
- 24 biscuiti graham;
- 3 banane medii;
- cateva capsuni;
- 100 gr ciocolata neagra.
Se amesteca frisca, smantana si budinca pana la omogenizare. Ananasul se scoate din conserva si se pune la zvantat pe hartie de bucatarie, bananele si capsunile se taie felii, iar ciocolata se pune la topit la bain marie. Intr-o tava se aseaza 8 biscuiti, peste care se adauga o ceasca din amestecul de vanilie, cateva felii de banane, si se repeta procesul pana ramanem fara biscuiti. Pe ultimul strat de vanilie se orneaza frumos si capsunile, dupa care se stropeste cu ciocolata topita. Se da la rece cel putin 2 ore inainte de servire.
Pofta buna!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu