Pentru
blat am nevoie 6 galbenusuri,coaja de la o lamaie 2 linguri de zahar ,2
linguri de cacao , putina sare ,100ml de ulei .Toate acestea se
amesteca la robot.
Separate se amesteca 4-5 linguri de faina cu un praf de copt .,Albusurile batute spuma cu 4 linguri de zahar .Se amesteca cele doua compozitii si se pun in tava la 160 grade la 20 – 25 minute
CREMA :esenta de rom
,500 g branza mascarpone ,200 unt, 200 zahar pudra . Se amasteca toate si se intinde peste blatul rece
Budincade vanilie 2 bucati
Fanta 500ml
Crema 2 ; Se amesteca 200ml fanta cu budinca rece . Se aduce la punctual de fierbere 500ml fanta amestecata cu 8 linguri de zahar . Se adauga budinca dizolvata si se fierbe pe foc pana cand se ingroasa ( doar atat) Se aseaza peste branza .
Pofta buna !
Separate se amesteca 4-5 linguri de faina cu un praf de copt .,Albusurile batute spuma cu 4 linguri de zahar .Se amesteca cele doua compozitii si se pun in tava la 160 grade la 20 – 25 minute
CREMA :esenta de rom
,500 g branza mascarpone ,200 unt, 200 zahar pudra . Se amasteca toate si se intinde peste blatul rece
Budincade vanilie 2 bucati
Fanta 500ml
Crema 2 ; Se amesteca 200ml fanta cu budinca rece . Se aduce la punctual de fierbere 500ml fanta amestecata cu 8 linguri de zahar . Se adauga budinca dizolvata si se fierbe pe foc pana cand se ingroasa ( doar atat) Se aseaza peste branza .
Pofta buna !
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu